Från Dag 2, freestyleläger för Heather Smith.

En till jättebra dag! Under dag 1 så låg fokus på HTM, dag 2 på freestyle. Många trevliga programidéer och en hel del övning. På förmiddagen blev det många olika varianter och vägar för hundarna att gå mellan och runt förarens ben, samtidigt som föraren skulle göra annat. Där har vi kvar att jobba på. Och det var mycket att hålla reda på före lunch när hjärnan börjat bli lite småmosig. Höger, vänster, snurra dit och pivotera och backa och och… Och så ska ju hunden vara med i det hela också. På höger sida, snurr bredvid osv. eller hur det nu var?! 🙂 Jo, jag kommer komma ihåg bara jag får bena ut lite här själv på tomten.

20160619_152339

På eftermiddagen hade vi alla 20 minuter var där vi fick egen support och guidning. Jättekul att köra med Puzzel som hängde på riktigt bra. Det blev en hel del med en stol inblandad och vi körde efter vår låt som vi valt sedan tidigare. Mycket bra och varierande idéer som jag kommer använda både för egen del med mina dogs, och en del att ta med mig in i mina kurser. Först ut som kommer få ta del av en del av det nya är mina trickskurs online deltagare. Jag tror de kommer gillar´t. 🙂

Det var också roligt att se de andras olika program och idéer. Och ja, Heather själv bara sprutade ut massor med olika variationer, teman, programförslag m.m.

Idag blir det att komma i ordning här på torpet och skriva ner en del så jag kommer ihåg. Sedan är det bara att träna på.

Ha en härlig dag, här är det sol. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.