Dag 1, freestyleläger för Heather Smith.

Nu är vi trötta och nöjda hela högen och ligger, sitter, hänger i stugan vid Tredenborgs camping. Första dagen på freestylelägret för Heather Smith från Skottland är till ända. Idag var Dante med mig och han jobbade på bra. Här tittar han och lär. 🙂

20160618_121856

Bra detaljer som gör skillnad fick vi med oss idag. Me like! I vissa moment är jag helt enkelt föör snabb ibland, med timingen i vissa led. Har skrivit upp precis i vilket ögonblick det händer och det kan säkert hjälpa mig att lättare få till en bättre stadga och tålamod i en del övningar för mina dogs.

20160618_121424

Några övningar gjorde att det känns sådär som att ja, ju mer jag lär desto mindre kan jag… Ja några få övningar skapade mer frågor än svar (just precis nu). Det är nyttigt, och när hjärnan svalnat är jag säker på att det kommer klarna vad som passar bäst för mig, mina elever, egna dogsen och inte minst beroende på vad man har för slutmål med övningarna. Och där är det olika. En del tävlar i en gren, andra tävlar inte alls och några i ett antal olika grenar. Håller man på med flera hundsporter kan det vara viktigt att sättet funkar bra för alla olika grenar.

20160618_124838

Kort och gott en bra dag med strålande väder, trevliga kursdeltagare, god mat och en duktig lärare.

Trevlig kväll ALLA, här blir det en tidig kväll. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.