Freestyleläger med Heather.

Yey!! Idag äntligen fiffadag i hemmet. Tid till mailsvar, julstäd, dogs… och inser att jag inte hinner allt idag, så mer av samma blir det även på torsdag och fredag. Mycket skönt!

Och jag har bestämt mig. Kul, kul! Prio för mig när jag väljer vilka fortbildningar jag anmäler mig till är: Vad känner jag mig inspirerad av, vad jag tror det ger, vad jag har mitt intresse för, funkar det ok. med resa, pris, boende, vad tycker mina dogs, familia… För 20I6 landade jag på inget ClickerExpo i Köpenhamn  (som jag varmt kan rekommendera), men det blir Sölvesborg! 😀 Freestyle, heelwork to music läger för Heather Smith från Skottland.

DSC_0069

Bokat campingstuga med egen dusch, kök och det ligger knappt en mil från lägret. Bästa kära mannen kommer vara med i Sölvesborg så det blir gemensam semestervistelse där han skjutsar mig till lägret över dagarna och vi får kvalitetstid tillsammans med närhet till havet resten av tiden. Perfekt!

Vårat torp ”sommaren” ligger bara 1 timmes bilfärd därifrån också så vi kan kombinera resten av semestern på ett bra sätt och hämta upp bilen där för att ta oss till Sölvesborg.

Dags att ta tag i dagen. Ha en fin dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.