Nytt namn efter drygt 10 år!

Ääääntligen har jag nöjet att presentera mitt nya företagsnamn.

Efter drygt 10 år lämnar jag nu Maria Willers hundkurser och… Trumvirvel…. det nya är från och med idag:

Maria Willers HundKraft

Varför landade jag då i just det här namnet?

För mig står HundKraft för all den kraft jag fått och får från mina älskade hundar. – Vid 12 års ålder kom jag hem med min första hund. Guld värt! Viktigt för mig att komma ihåg att inte förminska att jag har ett yrke som hjälper till att göra skillnad för många. Att få umgås med djur och hundar är för många läkande och ger livskvalitet.

HundKraft står för den livskraft, glädje & upptäckarlust, som jag ser hos valpar som kommer på kurs och privatträningar. – Att ge råd och verktyg till att förebygga och stötta på vägen från valp till vuxen hund.

Det står för den HundKraft jag vill ge till alla hundar och ägare. – I ett lärande och i det teamwork som sker när vi tränar med positiv förstärkning. I det som sker när vi tränar på att hitta och jobbar oss igenom vad vill vi hunden ska göra i stället för att… och guida ekipagen mot deras målbild. Jag vill coacha till att ge livskvalitet och välfärd till både hund och människa.

Det står för den HundKraft som är i alla härliga hundsporter.

Det står för den HundKraft som ÄR.

Tack igen ALLA som kommit med input och reaktioner på namn! Hemsida och sidor kommer uppdateras mer under den kommande veckan men nu tar jag fredag. Trevlig helg!! 🌸🌸 Ps. min hemsida kommer från nästa vecka hittas både på mariawillers.se och mariawillershundkraft.se https://www.mariawillers.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.