Space!

Ja, nu pumpar jag in space. Ger MiG utrymme och tid i mängder för påfyllnad av energi.

Så nu är jag inne i en sommar där jag investerar massor för att läka så bra som det bara går. Känns gott att jag redan nu känner inspiration och kreativitet som kommer till mig så fort jag har tillgång till mer vila, support och återhämtning.

Har kommit igång att börja träna så smått. Simning (open water och i bassäng), längre promenader och lätta fysövningar på hemmaplan. Just nu fokus på andning. Det är andningen jag går bet på i simningen så ska bli spännande att se vilken effekt träningen kommer ha på den i förlängningen. Kanske jag också slipper bli hes som jag kan bli ibland på helgerna efter tre timmars kurs utomhus då jag pratar en hel del. 😉 Längre fram när jag kommit in mer i träningen och rehab så hoppas jag komma tillbaka till att kunna springa med dogsen. Bassäng har jag ju inte klarat av på grund av klor men kanske kanske har jag hittat en nässpray som kan funka förebyggande. Lite för tidigt att säga än men den heter Allergy Blocker och den tar jag några minuter innan jag ”hoppar” ner i bassängen.

Puzzel mår okej men inte helt bra då han går lite orent. Har bokat in en veterinärtid för kontroll. Tyvärr var hundkiropraktorn fullbokad fram till sin semester.

Lillaings kennel som Dante kommer ifrån har en kull valpar nu. Jag gillar mamman Flingan till valparna väldigt mycket. Så är du ute efter en phalène så kan du spana in dem här. Ingen aning om någon redan är tingad. Det är två hanar och två tikar i kullen. Slänger in en bild på liten plutt Dante. ❤

Imorgon kommer snickaren och hjälper oss att få upp fem överskåp till köket. Ska bli såå skönt! 🙂 Var på Ikea idag och köpte skenor till skåpen och hade bokat en tid till köksavdelningen för resterande planering av köket. Hade ju en liten vattenläcka för flera månader sedan och det står saker mest överallt i lägenheten.

Just Breathe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.