Lääänge sedan, och förnöjsam matte.

Ja, nu var det länge sedan jag skrev här. Tiden rullar på… Dante har fyllt 2 år och Tim har fyllt 5 år. Snart fyller även jag år. Det jag önskar mig mest av allt just nu *förutom givetvis fred i värden och att vi får vara friska!!*, är ett simkort till Tim vid Hundpoolen i Sundbyberg. Ta i trä så har hans päls äntligen börjat växa ut lite mera på svansen vilket är ett tecken på att medicinen börjat kicka in och att han alltså mår lite bättre precis som värdena talar om. Jag känner mer igen min goa vovve som en busmys, som vill slå kullerbyttor i soffan och träna med mig. Tim har under sjukdomstiden tappat typ all muskulatur (märks mest på rumpan och låren), och för att komma igång på ett bra sätt tror jag simning och att få konkret hjälp med att lägga upp en stegringsplan för kondisen och fysiken vore kanon. Nu är faran inte alls över helt eftersom Tim hade alltför höga levervärden senast vi tog prover. Men nu vill jag njuta och förstås fortsätta kämpa för att han ska bli bra. Idag börjar jag ge honom ett tillskott som heter Denamarin. Hoppas det ska hjälpa levern på traven.

Igår var jag och Dante i ”Ältahallen” och tränade. Mitt mål var att lägga upp det så optimalt som möjligt till att Dante skulle få en positiv upplevelse av miljön och platsen. Och det upplever jag verkligen att både han och jag fick. Jag har varit i hallen en gång förut, men då tränade jag inte själv utan coachade  ett rallyekipage inför deras kommande tävlingar. Jag gillar att träningsplanen är störningsfri då man kan stänga om sig. Dante blev polare med fina Gina, och det gick kanon att träna tillsammans. Dante satte ”hit” för första gången klockrent utan klossens hjälp. Kul, kul! Vi lekte också med moment som ”ut”, ”hopp” gm. mina ben, ”sitt”, ”lägg” och ”upp” hoppa upp på min rygg när jag krupit ihop som en boll på alla fyra.

Puzzel då? Han njuter av dagar under mysfilt, promenader och att få köra små tricks lite nu och då. Tror att det är Puzzel och jag som längtar allra mest till en lång och skön vår.

Ha en fin dag allihopa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.