Bra timing.

Yes faktiskt bra timing med en lätt förkylning just nu. Rensat så mailboxen i stort sett är tom. 🙂 Ett av de få mailen som ligger kvar är min julklapp. Tre crawllektioner med Team Snabbare. 😀 Ska bli spännande! I februari kör det igång. Måste hitta mina paddlar bara, eller köpa nya… för letat har jag.

Nu i helgen är jag ledig vilket passar bra. Eller ja, ledig och ledig men inget fysiskt krävande utan bara massa med roligt datajobb. För mellan den 15:e – 17;e januari så håller min man och jag vår första parworkshop (imago) tillsammans. ❤ ❤ Ska bli grymt kul. Jag har hittat tillbaka till power point och det kommer bli massor bra att visa upp och prata om inför paren.

Dogsen får leta mycket gotta på hemmaplan och de är riktigt duktiga nu. Får gömma under mattkanter, under saker, högt och lågt. Kul att se hur de jobbar på.

Nu hoppas jag förkylningen vänder och inte blir värre.

Konstaterar att jag ätit helt vegetariskt + veganskt under ”heeeela” 2016 så här långt. Det har liksom bara blivit så och det känns bra. Känner på mig att det kommer bli mycket mer vegetariskt under det här året jämfört med tidigare år.

Nu dags att sova, god natt alla fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.