Härligt hunderi hela dagen.

Dagen började med härlig natur. Sakta flanerande tillsammans med dogsen. Undersökande av nya vägar, nya stigar, nya skogspartier.

Höstlöv.

Hem för lite lunch och så vidare för att hålla privatlektion i rallylydnad. Superkul!

Engagerat ekipage. Både förare och hund. Vi kikade på detaljer och det blev petande i detaljer i fortsättningsklassen. Det blev överträning av en del moment med störningar på lite luriga ställen. Behöver jag skriva att det gick kanon?! Det gjorde det. 🙂 Tills vi ses nästa gång blir det mer jobb med klossen, eller i detta fall grytunderlägget för att få till helt raka ”framför”. Klossen är ofta ett väldigt effektivt sätt för att bland annat lära in positionen ”framför” tycker jag. Dags för ekipaget som är godkända i fortsättningsklassen att köra vidare mot avancerad klass. 🙂 Ser så fram emot att få fortsätta peppa och coacha dem i sin träning med nya moment, fram till deras nästa tävling, och nästa…

Vi körde träningen i Södra Stockholms hundhall. Det jag speciellt gillade med hallen var att själva träningshallen var så väl separerad från resten av lokalen. Väggar från golv till tak och dörr att kunna stänga om sig. Ljust och fint med flera fönster och skönt underlag att gå på i strumplästen. Lyxigt att bli avsläppt nära hemmet… Det är minuset för mig annars med hundhallar. Att de ofta ligger avsides för att det ska gå lätt att ta sig till dem kommunalt.

Snart dags att sova, ny dag imorgon. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.