Vad händer?

Just nu känns det som dagarna och veckorna rinner iväg. Jag är så glad över att Puzzel är så pigg, och Dante är fylld med energi. Ja det var faktiskt någon som trodde att Puzzel var en valp för ett par dagar sedan. 🙂 Tycker han blivit busigare och spralligare den senaste veckan. Sedan ungefär en månad tillbaka har jag börjat ge honom glukosamin på maten.

Annars tycker jag det räcker med oro nu. Att inte veta tar energi. Tim har fått ett bakslag. Skrev ett litet halvuppgivet mail till djurakuten och till Tims veterinär med en hög frågor och funderingar igår förmiddag. Det känns inte som det är någon idé att bara boka ett besök utan att det finns någon specifik plan i hur vi går vidare den här gången. En stor eloge till djurakuten för deras bemötande. Redan samma dag på eftermiddagen ringde en sköterska därifrån upp och pratade en stund med mig. Hon har lämnat mina frågor till veterinären som hör av sig någon gång efter helgen.

Igår fick jag ett trevligt mail från pudelklubben. De undrar om jag har möjlighet att hålla en valpkurs för dem nu i höst igen. Valpkurser är alltid roliga att hålla så jag hoppas jag lyckas hitta luckor i min kalender till den.

Natur är läkande och återhämtande… så vi är mycket ute i naturen. Jag älskar hösten. ❤

20150924_134121

Att hålla kurser är toppen och där och då försvinner fokus från annat och jag dras in i det jag gör. Jag älskar mitt jobb. Ska se om jag får ok. på att filma ”mitt” duktiga freestylekipage någon onsdag. De är så duktiga och nu har de valt låt och fått ihop ett program. Det är så kul att kika på dem och att få vara med i deras utveckling med pepp och råd.

Nu ut med dogsen på en morgontur och sedan blir det valpkurs och vardagslydnad ute i… Japp i den härliga naturen.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.