Jaha, 50 meter!

Lugn dag med simning i bassäng utomhus och regnet strilande mot ansiktet. Tredje gången (eller något sånt) med simning utomhus. Jag har alla gånger utomhus tyckt att det gått något segare än vad jag är van vid, men okej då… Tänkt att jag inte har tränat så mycket på sista tiden och legat av mig.

Tills i eftermiddag när kära mannen helt apropå råkade säga något om att det är skönt att simma i 50 meters bassänger, och att det var bra för mig att ha tillgång till det utomhus.

Jaha…. *harkel* Yippie!! 😀 Jag har räknat 25 meters längder varje gång jag simmat i utomhusbassängen. Så alltså har jag simmat dubbelt så långt som jag trott. Känns riktigt bra! 😀

Skapade för en tid sedan en till blogg som jag tänkte att jag skulle ha privat för att skriva ner mina tävlingspsykologiska tankar… mental träning, egen fysträning mm. Men nej det kändes inte tillräckligt motiverande. Så jupp, jag fortsätter ha allt samlat i den här bloggen. Förutom dogs, hundträning, hundbilder så kommer det då och då fortsätta dyka upp inlägg om min egna fysträning. Gissningsvis *troligtvis* kommer det också dyka upp inlägg om tävlingspsykologi, prestationspsykologi, träningspsykologi… kort och gott mental träning i olika former.

Apropå tävlingspsykologi. Så vill jag passa på att skriva STORT GRATTIS till Åsa med sin fina sheltiekille!! 😀 Pallplats i rallylydnad fortsättningsklass för någon vecka sedan. Bra jobbat! Blir riktigt glad när jag blir uppringd och uppdaterad om hur de går för mina privatare. 🙂 I höst kör vi vidare med pepp inför avancerad klass.

Fortsatt trevlig helg!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.