Tävlingspsykologi

Jag har intensivt fokuserat på tävlingspsykologi under ett par månader. Nu är onlinekursen slut för nu. Det här betyder att jag jobbar vidare på egen hand med de övningar och uppgifter som ingått. Det är nu som det största jobbet kommer göras. Att lyckas fortsätta på egen hand. 😉

En övning var att hitta sitt egna totemdjur. Alltid bra med förebilder. Goa bilder och goa ord! 😀

Så här kommer mina! Ja, de blev TRE. ❤ ❤ ❤

Totem gepard med all text.

Totem jordekorre med all text.

Isbjörn totem med text.Gepard har hängt med mig sedan tidigare. Nu tillkom den kvicka jordekorren. När jag satt med de här två djuren kom jag på att ja men det är ju som Puzzel och Dante. Bästis Puzzel – snabb som en gepard, Dante – kvick som en jordekorre.

Ja, men Tim då?! Ville förstås hitta ett totemdjur till… En vit åsna kom jag på och det följde mig ett tag. Sedan kände jag att nej det stämmer inte… Hade tanken på en vit fågel men njae det kändes för ”flyktigt” på något vis. Sedan blev det tomt…. Hittade inget som stämde. Också här som Tim mått sämre (har underproduktion av sköldkörtelhormon) och jag varit orolig för hur allvarligt det egentligen är med honom.

MEN så igår Bam! Klockrent. Det tredje totemdjuret är en isbjörn. En överlevare. Rätt eller inte men från igår känner jag mig inte längre så orolig över Tim. Hur saker och ting nu än hänger ihop eller inte, så är det till gagn för alla att jag inte går runt och är orolig.

Ta hand om er i midsommar, trevlig helg!

20150617_071108 m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.