Rally fortsättningsklass.

Hej och God morgon! 😀 Har en ledig helg då jag skulle tävla i Tyresö imorgon med Tim. ❤ Och vara iväg på fortbildning måndag – onsdag. Tyvärr verkar det som att dosen Tim får för sköldkörteln inte är tillräckligt hög då märkena på ryggen återkommit. 😦 Vi har inte heller fått våran dispens för medicinen som vi behöver för att få lov att tävla. Men det viktigaste av allt. Jag vet att hundar inte alltid är så tydliga med att visa när de inte mår helt 100:a. Och det är förstås något jag vill vara helt säker på innan vi går ut och tävlar tillsammans. Något mående är ju inte helt 100:a även om det inte för mig märks på något annat sätt än just märkena på ryggen. Nya blodprover ska tas i slutet av månaden.

Idag blir det till att i lugn och ro njuta av det fina vädret istället och jobba med lite administrativt. Ingen löpning för mig och Puzzel tyvärr då jag som många andra dras med en förkylning. Men vi får hitta på annat lugnt och trevligt i helgen.

Puzzel och Tim blir hemma med husse måndag – onsdag och jag kom på att nej jag har inte varit ifrån hundarna en endaste natt tidigare. Kommer säkert kännas mysko. Jag gillar att ha dem nära inpå mig. Husse kommer få en lååång lista över matmängder, rastningstider mm. men framförallt förhållningsorder om: Inte hälsa på andra hundar!! Inte jaga fåglar tillsammans… Så det kommer säkert gå toppen! Älskade familj. ❤

Ser förstås mycket fram emot utbildningen och även att få rå om Dante själv i ett par dagar. Tror det kommer stärka Dante att få vara i grupp där det finns andra hundar med kunniga ägare som kan det här med vad morr mm. betyder i ett par dagar (dvs. man släpper inte fram sin hund till en vovve som morrar, hen vill ha avstånd). Det kommer ge Dante möjlighet att hinna komma till att slappna av. Dessutom att ha full fokus på spår kommer säkert vara spännande för oss båda två.

Trevlig helg! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.