Lyxmorgon.

I morse hade jag och Puzzel en lyxmorgon med egentid inför löpträning med långpromenad runt Djurgården (inte riktigt en mil blev det, klockan la av så jag får mäta om sträckan korrekt nästa gång). Igen blev jag påmind om hur värdefulla våra morgnar är tillsammans. På hemvägen delade vi på en hamburgare och som vanligt mös vi ihop oss på båten. Puzzel i mitt knä och mycket mys. Måste nästan filma Puzzels ”whippetrumpdans” som han kör med när han är riktigt nöjd. ❤ Det inspirerar och jag blir även igen påmind om hur mycket naturen betyder för mig. Idag har varit en bra dag!

Nu så har äntligen alla dogsen behandlats klart mot skabb. 🙂 Så från och med måndag är det fritt fram att vistas och träna i gräs, utan att riskera att smitta ner andra hundar. Och så får vi träffa andra hundar förstås. Den jag framförallt tänker på som vi gärna vill träffa är Dantes syster Ester. 🙂 Och att få träffa Fanny med Toby och Ginza är alltid trevligt och så träff med… ja ni hör. Dags för mer umgänge kort och gott.

Ensamhetsträningen med Dante går nu riktigt bra vilket känns kanon! Det gör det lättare att ge alla hundarna sin egentid. Och oftast så är någon av de andra hundarna hemma + att husse och Magnus oftast finns hemma. Att klippa klorna som Dante varit lite skeptiskt till, fungerar nu också finfint. 🙂

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.