Tankar, önskningar och mål för 2014

Prio 1. Att hela familjen får vara frisk!

Att ha kul, busa, mysa!

Freestyle/tricks

Att sätta ihop ett freestyleprogram till Puzzel och Tim som räcker till för att tävla med.  Hålla en projektkurs i tricks och bli diplomerad freestyleinstruktör. Hålla minst en freestylekurs under hösten.

Så här ser det ut i nuläget med Tim. Har precis påbörjat träningen och jag har inte bestämt vilka tricks/moment jag ska ha med i programmen.

Rallylydnad

Fortsätta utveckla rallylydnaden både i de kurser jag håller för andra, och för mig själv på hemmaplan tillsammans med bästis Puzzel och  Tim. Kommer säkert sätta in fler träningsgrupper i rally då de varit väldigt lyckade.

Fortbildning

Vidareutveckla alla kurser och egen träning med hundarna. Kommer hoppa på det jag blir sugen på och som ligger i linje med hur jag vill jobba. Mycket lek, bus… men också precision. Jag gillar verkligen att jobba förebyggande så valpkurserna ligger mig varmt om hjärtat. Ser även både rallylydnad och freestyle som förebyggande träning då man fortsätter bibehålla och bygga på samarbete och kontakt och glädje som ger känsla och kärlek. (Anmäld till en helg i januari med Eva Bertilsson som kommer till Sthlm för att hålla en kurs i ”kul med positioner”).

2008-11-17 Puzzel smakar

Egen träning

Mitt mål och min förhoppning är att hälsenan fortsätter läka och blir 100:a bra så jag kan träna för att springa 5 kilometer till våren och 1 mil i sommar/början av hösten.

Springa tillsammans med bästis Puzzel och Tim! Sträcka vet jag inte om jag vill skriva då hälsenan fortfarande är under rehab. 2012 sprang jag 14-15 mil totalt och hade målet 25 mil år 2013 (vilket inte funkade). Från det att jag vågar öka löpningen till över 5 minuters pass kommer jag börja skriva upp det på bloggen som tidigare och hoppas förstås jag kan få in lite sträckor i knoppen och kroppen. Jag får börja i någon ände och det vore trevligt att komma över 15 mil under 2014. Kommer backa av om hälsenan säger ifrån.

5b82b-dsc_00052

Delta i vårruset känns som en bra målbild till att börja med. Vill gärna ställa upp i något millopp till hösten.

Komplettera med simning, cykling och träning på mattan i hemmet.

Okej, lägger till en här från min mer privata lista som jag uppdaterar varje år och sätter upp i min garderob: Att känna skratt från magen som sprider sig som ett välmående genom hela min kropp!  Som ringar på vattnet sprider sig skrattet vidare till min familj, och till hela omgivningen.

Finns ett par till närmandemål och mål men de behåller jag för mig själv ett tag för att inte känna press och prestation.

😀 Ser fram emot 2014! Hur ser ditt 2014 ut?

3 reaktioner till “Tankar, önskningar och mål för 2014

  1. Stor julkram till dig och hela familjen också!! Och givetvis önskar jag dina mål för 2014 uppfyllda 🙂 tar gärna en löprunda nästa år med er! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.