Fortsatt rehab och ”klick”

”Klick” och cola till mig för att jag tog mig iväg och simmade i förmiddags trots enormt stort motstånd. Resultat: Skönt, och mycket tur med egen bana och liite bättre flyt i simningen. När jag kör crawlteknik är det extra skönt med egen bana då det ändå är så mycket att tänka på. Andning hit, benspark dit och sträcka armen där och… Vore kanon att bli filmad någon gång så jag kan se vad jag har för mig.

Jag har haft svårt att få till en längre sammanhängande sträcka i crawl utan att jag måste stanna och pusta efter varje längd (sparkar för snabbt med benen, jag veet). Så nu gjorde jag så att jag simmade crawl en sträcka, vände direkt och simmade bröstsim en vända och så växlade jag så för att inte behöva stanna och pusta hela tiden. Det verkar vara ett bra sätt för att komma vidare 🙂

Sedan  naprapatbesök för hälsenan. Och japp, nu är den tillräckligt bra för att jag ska kunna bli ”släppt själv” i hela sex veckor med eget träningsprogram. Det blir tre övningar med gummiband ”runt foten” för att stärka upp så hälsenan ska slippa ta så mycket belastning. Tre gånger tio och så repetera varje övning tre gånger. Så 90 repetitioner om dagen. Tänker själv att hm. kan inte vara smart att bara köra ena foten. Så får väl ta den andra också när jag ändå är på gång.

Ny bild (1)

Fortsätter sakta, sakta öka på löpningen. Spränger in någon minut här och var i promenaderna än så länge.

Tyvärr så blev agilityträningen igår kväll inställd då instruktören var sjuk. Fast det gjorde faktiskt inte jättemycket då jag och Mats ❤ firade att det var 22 år sedan vi träffades. Nästa vecka kommer jag vara desto mer taggad för agility.

Trevlig helg!

Nu står det i schemat att jag ska städa trappor…  jaja, men imorgon startar nya hundkurser upp 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.