Oops… hundleksaker? Och ingen baddräkt!

Nyss kommit hem från första tillfället på fortsättningskursen i crawl.

Blev en väldigt förvånad min när jag skulle ta fram min baddräkt i omklädningsrummet. För där fanns bara hundleksaker. Attans! Jag hade i farten tagit fel rygga. Jo, ja lite i tidsnöd var jag då jag fick rycka in som hundvakt till grannen plötsligt och akut innan jag skulle gå men ändå…

Sedan gick det bättre. Hittade en baddräkt i upphittad lådan i storlek 32/34 (märklig storlek) som passade mig perfekt. TACK okända för lånet! Kom sedan på att nja utan simglasögon vore crawlövningar under vattnet inte en hit. Lyckades till slut få låna ett par från kassan. TACK!

Så faktiskt i tid stod jag där i en figurförstörande men ändå i en baddräkt som passade och med ett par knallrosa simglasögon (för barn?) i en grupp med fyra vältränade (jag pratar biceps och väldefinierade magrutor) killar och en kvinna som såg ut att ha simmat typ hela sitt liv.

Tänkte tyst för mig själv att himlars, hur ska jag lyckas med det här.

SÅ nu suger jag i mig de avslutande orden från instruktören från dagens pass: Jag ser att ni ALLA kan simma crawl och att ni är en JÄMN grupp på SAMMA nivå men med lite olika personliga detaljer att jobba på. Och att ALLA mycket väl passar in i fortsättningsgruppen! Yes!!

Nu kör vi!

En reaktion till “Oops… hundleksaker? Och ingen baddräkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.