Ser fram emot trevliga aktiviteter

Sedan i måndags eftermiddag har dagarna mestadels handlat om smärtstillande och ont. Drog ut en visdomstand (som var trasig) i överkäken. Förra gången jag drog tand för rätt många år sedan var det ingen match alls. Funkade precis som vanligt redan ett par timmar efteråt.

Den här gången verkar det hela utdraget om man säger så. Har fortfarande ont och går på smärtstillande. Blää!

Jag har också vatten kvar i örat efter simningen i måndags (har hänt de senaste två veckorna när jag simmat). Märkligt och inte speciellt skönt. Var och kollade upp öronen hos läkaren då jag absolut inte vill det ska bli något värre (har aldrig haft öroninflammation och slipper gärna). Allt såg finfint ut 🙂 Skönt!

Det gör i alla fall att jag från och med nu får satsa på öronproppar och simmössa när jag plaskar runt i vattnet. Vet inte riktigt vad jag ska ska ha för modell och färg. Det är inte direkt så att jag längtar efter att dra på mig en simmössa. För att göra det enkelt började jag med att köpa det enklaste billigaste. Det blev en vit simmössa och ett par gråa öronproppar som ser ut att i alla fall inte kunna åka in i öronen.

Simmössa

Har ni tips på någon skön simmössa som är enkel att få på och sitter bra (finns det simmössor som ”man ser bra ut” i?). Samma sak med öronproppar,. Känner ni till några sköna och enkla som inte åker in eller ut ur öronen när man simmar så är tips välkommet. Hoppas ju förstås i första hand att det jag köpt visar sig fungera alldeles ypperligt.

Jaja, nog med ojande 😉

Idag blir det långpromenad med en kollega och våra dogs. Ikväll blir det agility med Tim. Det ser jag fram emot!

Ha en finfin dag i det härliga höstvädret!

3 reaktioner till “Ser fram emot trevliga aktiviteter

  1. Jag har också problem med att vatten stannar kvar i min öron när jag simmar. Har också varit till doktorn för att kolla öronen. Vet att om man har vaxproppar så kan man få lock för öronen efter att ha vått vatten i de, Kan bli så att vattnet lägger sig mellan trumhinnan och vaxet. Dock så var min öron rena och fria från vax. Simmar jämt med öronproppar då jag tycket det är obehagligt med vatten i öronen som inte vill komma ut samt att det är skönt att slippa få vatten i öronen. Jag använder apotekets silkonproppar. Det är som en mjuk klump man sätter i ytterörat och täcker hörselgången med. Fungerar kanon för mig. Med badmössan nerdragen över öronen så sitter propparna riktigt bra.Jag har en vanlig rosa badmössa i silikon från Speedo som matchar min baddräkt. Oroa dig inte vad folk ska tycka om att du har både öronproppar och badmössa på dig. Kollar man på de som tävlingssimmar så har alla badmössa även på träning samt att många dessutom använder öronproppar.

      1. Kan vara rätt besvärligt att hitta sköna öronproppar som stänger ute vatten. Vet att jag provade en hel del innan jag hittade dessa. Testade ett antal olika sorter som ser ut som granar. En del läckte för mig och andra höll tätt men gjorde ont efter en timme i bassängen. Apotekets musik och simproppar använder jag på konserter, uteställen, bio, spinningpass och andra ställen där jag tycker ljudnivån är för hög. Dock så kan jag inte ha dem när jag har badmössa på mig även om jag viker upp kanten på mössan se den bara täcker översta delen av ytterörat. Känns om om mössan trycker ihop öron och klämmer öronpropparna.De gånger jag badar utan badmössa fungerar propparna. Dock stör jag mig för mycket på mitt långa hår som bara är i vägen när jag simmar om jag inte har badmössan på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.